Syaz Harzays Minme

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

6 May 2017

KOSONG SANGAD !

Assalamualaikum & petang uolls..


kosong ?? ape yang kosong ?? hahahahahahahaha..
blog aku yang kosong.. yaaa.. kosong sesangaad daa... xmacam dulu...cewahhh.. tak maca dulu yerrr... mane la tak kosong.. berapa tahun da menyepi.. baru muncul pulakk tahun nih.. tu pun tak tiap2 hari muncul kann.. mane ade yang ingat laaa... waa sedihh dohhh sedihh...
ingat syaz lagi x weyhhh ??
kalau ingat Alhamdulillahh .. tqsm..
kalu xingat... nk wat camna kann... 'takpa... nanti kite buat sesi kenai sesama kita okk ??
hahahhahaa...

syaz ketandusan idea da nk menulis nih.. lame da tak menulis kann... 
kalau da takde idea join GA yang para blogger buat je la gamaknya kan.. 
hahaha.. byk GA yang para blogger buat.. 
*GA DR SYAZ JA XMUNCOI MUNCOI LG HADIAH DA SEDIA CUMA NK MELANCARKAN GA JA LG NIHH KAHKAHKAHKAH*

Syaz sendiri pon tgk blog nih kosong ..mesti korang pun see the same thing kan... 
kosong hambar semua ade... sebab syaz xde mase lagi nak godek2 blog nihh.. 
nih pun mintak tolong kakmai aturkan aritu sebab mmg da tak ingat da dengan segala coding n ape ntahh dalam blog nih... lame sangat menghilangkan diri tu la akibat nya.. 
nk edit blog kene ade photoshop lagi..
photoshop syaz ??? innalillahhh .. kesian kat dia.. 
nak download photoshop mmg payahh arr... payah sesangad tangan nih nk mecari.. 
pemalas punya mana nk dapat kalau malas kan... hahhahaa

eyhhhhhh.. nk maghrib da nihhh... byk lagi nk potpet tp nanti2 la kita sambung balikk.
hahahahhaahahaha... kbye... nanti kita sambung balikk yaaaa...
dhaaaa.....

Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!

Assalamualaikum..

hai hai hai..petangg semua nyerrrr... macam biasa la kan.. petang2 dok depan lappy BW sana BW sini . usha sana usha sini blog para blogger yang semakin byk sehingga ke hari ini .. kankankan ? aku cakap betoi kan.. ramai da blogger sekarang... hihihihi... 

BW punya BW.. tetiba ternampak kawan kita nih ade buat GA laa... 
Nad buat GA laaa... teruja pulak syaz bila tgk nad buat GA.. 
Nad nad nad.. syaz join tauu... hahahhahahaa..
1st GA syaz tak join.. 2nd GA syaz join la...
bagi yang blm join boleh la joinn sekaki ngan syaz mehhh....

syarat yang tersangatlah mudah untuk korang follow & dapat hadiahh.. hihiihihi..
nk join ?? klik jaa banner bawah nih ok ??


haaaa... sebelum syaz melabuhkan tirai petang nih..
nk nyanyi sikit..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO NAD SYG..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
YEAHHHHHHHHH... CLAP R HAND :D

HAPPY BIRTHDAY TO YOU NADIAH SYAFIQA..
semoga panjang umur & sentiasa di murahkan lagi rezeki awakkk... 
jadi anak yang baikk buat mak ayah & semua family ye..
semoga segala apa yang nad nak dipermudahkan oleh Allah .. 
jaga solat tau... n satu lagi.. semoga kita tetap menjadi kawan di alam maya ini walaupun tak penah jumpa lagi kan nad.. 
sekali lagi syaz nak ucap HAPPY BIRTHDAY NAD SYG.. 
Muahhhh cikeddddd :*


byeeeeee :)

5 May 2017

SEGMEN BLOGLIST BLOG TIARA SAPPHIRE

Assalamualaikum...

jom join..

KLIK BANNER FOR JOIN




Done :)

GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW

Assalamualaikum...
petang petang petang uolls...
tgh BW blog para blogger terjumpa pulak satu GA yang syaz rase syaz kene join..
GA yang Kak Ana buat ..
korang da join ??
kalau belum meh la join sekali.. kak ana bagi asa sebelum tau untuk join GA nih...
jangan lepas kan peluang untuk memenangi hadiah yang tersangad la menarik di mata syaz.... hihhi..
powerbank tu.. mana tau rezeki dapat powerbank baru ...
meh la meh la join..

KLIK BANNER FOR JOIN 




Semoga Kak Ana dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan..
Aamiin..


Done..
Dhaaaaaa...





Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign